Hakkımda

Amacım daha iyi bir “Sen” ile buluşmanı sağlamak

7 yıl önce başladığım şifa yolculuğunda yüzlerce güzel ruha dokunma şansım oldu

Hakkımda

Amacım daha iyi bir “Sen” ile buluşmanı sağlamak

7 yıl önce başladığım şifa yolculuğunda yüzlerce güzel ruha dokunma şansım oldu

Aldığım Eğitimler

Kozmik Enerji Master – 2018

Kozmik Enerji Magister – 2019

Kozmik Enerji Progressor – 2020

Recall Healing (Hastalıkların Duygusal Nedenleri)
Tüm Modüller (İstanbul – Poznan / Polonya – 2020

Recall Healing – İlişkiler Modülü – Moskova – 2020

Recall Healing – Rüyalar ve Semboller – İstanbul – 2019

Zoroastrizm – 2021

Avesta – 2022

Chutta Block – 2021

Matrisa Maga – 2021

4th Block – 2022

Synergy – 2022

Abundance Tibet Şifası – 2024

Hakkımda

1982 yılında Düzce ‘de doğdum. Enerji Terapisi üzerine eğitimler alıp bu yola girmeden önce profesyonel anlamda müzik kariyerim ve fotoğraf kariyerim oldu. Çok sayıda konser verdim, albüm çıkardım. Fotoğraf alanında çok sayıda projeye imza attım. Eskişehir Özdilek Sanat Merkezi ‘nde uzun yıllar boyunca binlerce kişiye fotoğrafçılık eğitimi verdim ve fotoğraf sanatını sevdirmeye çalıştım. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Maden Mühendisliği ve Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümlerini bitirdim.

Hayatımda yaşadığım çok derin bir depresyon sürecinde enerji terapisi ile tanıştım ve o noktadan sonra hayatım çok hızlı bir şekilde değişmeye ve güzelleşmeye başladı. 7 yıl önce derin bir şifalanma ile başlayan bu süreç aldığım eğitimler ile devam etti. İstanbul, Moskova (Rusya) ve Poznan (Polonya) ‘da kapsamlı eğitimlere katıldım ve sertifikalar aldım. Ekvator ‘a giderek şamanlar ile çalışmalar yaptım ve günler süren seremonilere katıldım. Hazır olduğumu hissettiğimde diğer insanlara şifa yapmaya ve bilgilerimi paylaşmaya başladım.

2019 yılında Çeşme ‘ye yerleştim ve Germiyan Köyü ‘nde bir tarla alarak ekolojik tarım yöntemleri üzerine çalışmalara başladım. 2021 yılında ürettiğim doğal ürünleri insanlarla paylaşmak ve şifa alanındaki çalışmalarımı daha geniş kitleler ulaştırmak amacı ile Alaçatı ‘da Banana Alaçatı Wellness SPA Hotel ‘i açtım. Değiştirip, dönüştüren, arındırıp şifalandıran farklı bir tatil deneyimi yaşatan otelimin içine 2024 yılı başında Alaçatı Şifa Merkezi adlı bir şifa bölümü açmaya karar verdim. Enerji terapileri ve şifa çemberinin yapıldığı, yoga ve meditasyon derslerinin verildiği, topraklanma küvetleri ile arınıp dengelenebilinen, çok özel spiritüel masaj yöntemleri ile bedensel değişim yaşatan bu merkez şifalanmak içni gelen misafirlerimize uygun fiyatlı konaklama imkanları da sunuyor. Şifa çalışmalarımı hem otelimde yaptığım birebir ve grup seansları hem de sosyal medya üzerinden yayınladığım bilgilendirici paylaşımlar ve online seanslar ile devam ettiriyorum.

Bolluk Bereket, İyi Şans Şifa Çemberlerim

İçindeki gerçek potansiyeli açığa çıkartman için

Bolluk bereket ve iyi şansı kendinize çekebilmenizive ilerlemenizi engelleyen her türlü blokajı temizleyen Tibet kökenli Abundance enerjileri ile hem birebir hem de online gerçekleştiştirdiğim çok etkili bir enerji şifası çalışması

info-bg-2